RSS

TIV Music Station's

Warung Tiram Indah

Kawasan Latihan

Antara kawasan latihan yang terdapat di Tiram Indah Village. Kalau sesiapa yang berminat boleh datang untuk melihat kawasan pesekitarannya atau boleh menghubungi pemilik Tiram indah Village untuk mengetahui maklumat dengan lebih lanjut.

Kawasan untuk aktiviti air....nak cuba???? kalau nak apa tunggu lagi...best tau...


Ni jalan yang bakal membawa anda ke suatu destinasi yang sangat mencabar. Kalau ada sesapa yang ingin meningkatkan keyakinan diri, kekuatan fizikal dan mental boleh la menyertai aktiviti jungle tracking yang jaraknya lebih kurang 5-6 km..ni baru permulaan...kalau nak tengok yang sebenarnya kenalah join dulu.

Anda nampak apa yang saya nampak??? hehehe...ni la menara untuk Flying fox dan Abselling. Ketinggiannya lebih kurang 90 kaki... sesapa yang ingin menghilangkan rasa gayatnya pada ketinggian jom la datang ke Tiram Indah Village untuk buat aktiviti Flying Fox.. Bayarannya pun berpatutan...

ha...apakah benda nie??? Anda tahu ker??? Kalau nak tahu kena la datang dan rasai sendiri..

Yang kat bawah ni pula merupakan satu aktiviti yang dinamakan obstacle...ni antara perlatannya jer la...obstacle ni ada beberapa acara.... ;)

0 comments: